Jonas Johansson och Arne Danielsson, konsulter inom installationsteknik på Norconsult i Skellefteå

Norconsult öppnar kontor i Skellefteå

Genom det nya kontoret i Skellefteå knyts Norconsults verksamhet inom VVS-, el, industri och energi ihop tillsammans med kontoren i Piteå och Luleå. Med många nybyggen och ökad efterfrågan från beställarsidan är trycket från marknaden i Skellefteå högt. Detta har gett Norconsult flera ramavtal från både kommuner och myndigheter redan från första startdagen.

- Det känns helt rätt att satsa i Skellefteå - en expansiv stad med goda förutsättningar för framtida affärer och samarbeten, säger Berndt Hortlund som är Teamchef på Installationsteknik.

Arne Danielsson, konsult inom installationsteknik med styr- och övervakningsteknik som specialitet, började på Norconsult i höstas från en tidigare tjänst på WSP. Han är mycket nöjd med sin nya arbetsplats.

- Det är roligt att vara en del av uppstarten av det nya kontoret. Vi har många uppdrag i regionen, men också i hela landet, berättar Arne. Tillsammans med kollegorna ser han ljust på framtiden och välkomnar sökande till Skellefteå inför den framtida expansionen.