Robert Kozelka är först ut på Norconsults nya kontor i Trollhättan

Norconsult slår upp portarna i Trollhättan

​Norconsult etablerar nytt kontor i Trollhättan med verksamhet inom transmission och distribution. Kontoret blir ett välkommet tillskott till verksamheten i Polen, Norge och Island.

Nu kan Norconsult stoltsera med ytterligare ett kontor – denna gång i Trollhättan. Där välkomnas man av Robert Kozelka, gruppledare inom kraftledning med lång erfarenhet från kraftledningsbranschen.

- Vi kan ta helhetsåtaganden inom kraftledningsprojekt, från förstudier till detaljprojektering och konstruktion. Etableringen i Trollhättan är väldigt viktig för att kunna arbeta nära det kunder som finns på orten, förklarar Robert.

Kontoret i Trollhättan blir en viktig del i Norconsult satsning inom transmission och distribution i Sverige.

- Norconsult har i och med sina senaste rekryteringar etablerat sig som en av de viktigaste spelarna inom transmission och distribution i Sverige. Vi erbjuder nu helhetslösningar inom kraftledningar, station, energiteknik, nyanslutning av icke fossil produktion och energieffektivisering. Med andra ord, de viktigaste tjänsterna för att skapa ett miljömässigt hållbart energisystem, säger Johan Jalvemo, ledare för transmission och distribution.

Det är alltså mycket på gång på nya kontoret i Trollhättan, bland annat en stor rekryteringskampanj.

- Vi har haft en väldigt kraftig ökning av antalet medarbetare i Trollhättan och ser en fortsatt hög tillväxt även i framtiden. Om det fortsätter såhär får vi snart byta kontor, avslutar Robert.