Foto: Norconsult

Hållbara affärer lockade Michael tillbaka till Norconsult

Vi välkomnar Michael Klevbrant tillbaka till Norconsult, nu i rollen som marknadsansvarig för Arkitektur & Samhällsplanering. Med sin gedigna erfarenhet av samhällsbyggnad vill han utveckla kundrelationer och driva hållbara affärer som tar bolaget närmare målet om att 1000 medarbetare år 2021. ​

Michael har en bred bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen, och var tidigare Teamchef för Konstruktion samt Projekt- och Byggledning på Norconsult under 2014-2018. Efter en kortare tid som avdelningschef på AF-gruppen är han nu tillbaka på Norconsult i en ny roll som marknadsansvarig för Affärsområde Arkitektur & Samhällsplanering.

- Jag återvände till Norconsult av flera anledningar. Dels för att det är ett bolag som jag tror på, som värnar sina anställda och kunder och som verkligen lever sina värderingar. Men även för att företaget har förändrats och utvecklats mycket på kort tid, vilket tilltalar mig som drivs av förändring, säger Michael.

I sin nya roll som Marknadsansvarig kommer han att arbeta med att utveckla nya och gamla kundrelationer samt att stötta affärsområdet Arkitektur & Samhällsplanering i kundarbetet. Han ser mycket positivt på Norconsults utveckling inom hållbarhet och resan mot att bli 1000 medarbetare år 2021.

- Jag ser mycket fram emot att få jobba med gamla kollegor, att få ihop affärer där alla mår bra och att bidra till Norconsults ökade synlighet och utveckling på marknaden, avslutar han.

Varmt välkommen tillbaka Michael!