Från vänster: Camilla Ljungberg, Michael Klevbrant, Nowak Ljungberg och Marcus Rydbo

Norconsult förvärvar NOCA Projekt & Byggledning

Norconsult stärker sitt erbjudande inom projekt- och byggledning genom förvärvet av NOCA Projekt & Byggledning. Det innebär ett tillskott av tre kompetenta medarbetare med betydande expertis på området.

- Som samhällsbyggare vet vi på NOCA vikten av att ingå i ett större sammanhang med en tydlig bredd och samlad kompetens vilket Norconsult erbjuder oss, säger Camilla Ljungberg, projektledare och delägare på NOCA Projekt & Byggledning.

Marcus Rydbo, affärsområdeschef för Arkitektur & Samhällsplanering på Norconsult, ser mycket positivt på förvärvet och den fortsatta resan framåt.

- NOCA har stor erfarenhet inom projekterings- och byggledning samt kontrollansvarig och är ett viktigt tillskott till vår verksamhet, säger Marcus. Vi har jobbat mycket ihop historiskt och trivs med varandra och såg den stora potentialen med att gå samman. I och med förvärvet kommer vi att kunna erbjuda bättre helhetslösningar inom bygg- och fastighet, och det ska bli roligt att växa tillsammans med våra nya kollegor.

Medarbetarna hos NOCA Projekt & Byggledning kommer att flyttas över till Norconsult med start 1 november 2021.