Norconsult behåller status som Karriärföretag under 2023

Norconsult har fått status som Karriärföretag för andra året i rad och är därmed kvar på listan över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Årets Karriärföretag har presenterats sedan 2011 och målet är att vägleda studenter och Young Professionals till en bra start på karriären. Samtliga arbetsgivare i Sverige har möjlighet att bli Karriärföretag. Initialt krävs dock att man lever upp till ett antal grundkriterier och passerar genom en urvalsprocess.

Norconsult fick utmärkelsen för första gången förra året och behåller den under 2023 med följande motivering:

”Norconsult är en mycket attraktiv och spännande arbetsgivare som fortsätter att utveckla sitt employer brand med bravur. Här värderar man samarbete och en trygg företagskultur, och som uppdragsgivare värdesätter man de anställda. Hos denna arbetsgivare finns många utvecklingsmöjligheter och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare.”

– Vi är väldigt stolta över att få behålla vår status som karriärföretag och motiveringen gör mig varm om hjärtat. Jag tänker att den verkligen bekräftar den bild vi själva har av vårt ledarskap och vår kultur och speglar vår syn på samarbete och medarbetares utveckling, säger Farah Al-Aieshy, VD på Norconsult.