Sjukhuset i Halmstad

Norconsult tecknar två nya ramavtal inom installationsteknik

Norconsult Sverige har ingått två ramavtal med Region Halland. Avtalen avser tjänster inom installationsteknik och träder i kraft den 1 januari 2024.

I det ena ramavtalet som avser VVS-projektering rangordnades Norconsult på första plats. Avtalet omfattar tjänster inom VVS-projektering inklusive styr, sprinkler, kyla och medicinska gaser. Det andra avtalet där Norconsult rangordnades som nummer två, avser El-projektering inom kategorin el, tele och transport.

Ramavtalen gäller vid nybyggnation, ombyggnation och förvaltning av regionens fastighetsbestånd, främst sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad samt ett antal vårdcentraler.

– Det är viktiga samhällsinstitutioner och vi är glada över att kunna bidra till en bättre inomhusmiljö samtidigt som vi bygger vidare på vår satsning inom installationsteknik i södra och västra Sverige. Det är dessutom viktiga avtal för oss eftersom vårdbyggnader är en bra marknad genom alla konjunkturer, säger Magnus Lindström Avdelningschef Installationsteknik på Norconsult Sverige.

Ramavtalen gäller i två år med möjlig förlängning i maximalt två år.

  • Cecilia Köljing

    Presskontakt

  • Kontakta oss