Välkommen till Norconsults hållbarhetsvecka 2023

Den 24– 28 april arrangerar Norconsult Hållbarhetsveckan 2023 och bjuder in till 60 webbinarier om social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet.

"Kunskap växer när den delas". Det är kärnan i årets Hållbarhetsvecka på Norconsult. Under veckan kommer i första hand interna men även externa föredragshållare delta för att bidra till kunskapsutbyte på hållbarhetsområdet.

Veckan inleds med ett föredrag om vikten av hållbarhetsperspektiv i upphandlingar och avslutas med en diskussion om hur våra olika teknikområden kan bidra till den gröna omställningen.

– Hållbar utveckling måste finnas med i allt Norconsult gör. Vi vill vara med och verka för ett bättre samhälle, och Hållbarhetsveckan är en utmärkt arena för våra medarbetare, kunder och samarbetspartners att dela kunskap med varandra, säger Norconsults koncernchef Egil Hogna.

Hållbarhetsveckan hölls för första gången 2021 och vänder sig till medarbetare, kunder, studenter, branschkollegor och andra intressenter som vill delta i en veckas lärande och diskussioner om hur vi kan arbeta för en mer hållbar framtid. Föreläsningarna, som hålls på norska eller svenska, är digitala och kan ses live eller via inspelning i efterhand.

Se programmet och anmäl dig till webbinarier här (norsk sida): Bærekraftsuken 2023 - Norconsult