Student

För oss är det en självklarhet att aktivt samarbeta mellan näringsliv och utbildning. Under åren har vi träffat ett stort antal studenter och många av dem arbetar fortsatt hos oss idag.

Student

Exjobb

Vill du göra ditt exjobb hos oss? Vi välkomnar alla kreativa idéer! Om du inte hittar ett exjobb som matchar dig just nu under våra Lediga tjänster så kan du alltid registrera ditt intresse och din idé via en ”Spontanansökan” direkt hos den avdelning den berör.


Praktik

Praktikanställning är en fin möjlighet att ta reda på hur det är att arbeta på Norconsult. Att se hur vi på Norconsult bidrar till ett hållbart samhälle. Om du inte hittar en utannonserad praktikplats som matchar dig just nu under våra Lediga tjänster så kan du alltid registrera ditt intresse för praktik via en Spontanansökan. Det är avdelningscheferna som avgör när de har möjlighet att ta emot praktikanter.

Visa framfötterna!

Hur det är att arbeta på Norconsult? Hur vi bidrar till ett hållbart samhälle? Svaren på dessa frågorna och mycket mer får du i vår digitala folder "Visa framfötterna hos Norconsult".

Läs mer här
Master Games

Master Games

Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Genom Master Games söker vi nya talanger inom arkitektur, ingenjörsdiscipliner och naturvetenskap. Vi vänder oss till dig som brinner för ditt område och för att varje dag vara med och förbättra vardagen.

Läs mer här
Global engineer program

Global Engineer Program

Global Engineer Program är namnet på Norconsults internationella traineeprogram inom fossilfria energisystem. Trainee-programmet pågår under 6 månader och du utbildas inom ett antal delområden rörande elnät och kraftsystem. Utbildningsdelen av programmet kommer att ske i Sverige, Norge, Island och Polen. Runt 80% av tiden kommer du att få arbeta i faktiska projekt för att tillämpa det du lärt dig. Ansökningsperioden öppnar i januari och programmet startar i september varje år.

Kontakta studentgruppen

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss på Norconsult? Kontakta gärna oss i Norconsults Studentgrupp. Observera att vi inte hanterar ansökningar för jobb, exjobb eller praktik. Alla ansökningar görs under Lediga tjänster.

Kontakt

Studentgruppen

Kontakta oss