Gruppledare Lottie Lind och nya kollegorna i Karlstad; Fredrik Reuter, Sara Järvin och Malin Pettersson

"En konsult att räkna med”

Så beskriver Norconsults nya gruppledare Lottie Lind sin vision av arbetet med att etablera bolagets industrierbjudande i Värmlandsregionen. Nu söker hon fler modiga kollegor som vill vara med på resan.

Norconsults expansionsresa inom industri fortsätter framgångsrikt in i 2021, och nu har turen kommit till Karlstad. Nya gruppledaren Lottie Lind vill vara med och sätta bolaget på industrikartan.

- Jag lockades framför allt av den platta strukturen, medarbetarägande och den familjära känslan, berättar Lottie. Här finns inget som främjar intern konkurrens, och det är värden som jag vill förmedla vidare till nya kollegor, fortsätter hon.

Lottie har över 20 års erfarenhet av el och instrument och av att leda grupper inom industrisegmentet, vilket också intygas av hennes nygamla kollega Mikael Hägglund, sektionschef på Industri.

- Vi ser stora möjligheter att växa i Karlstad och värmlandsregionen, säger Mikael Hägglund. Här finns många intressanta kunder, och det är jättekul att ha Lottie med sig på resan. Hon har ett starkt driv inom marknad och försäljning och är en stjärna på att skapa trivsel för sin personal, tillägger han.

Lotties fokus kommer inledningsvis att ligga på rekrytering, där hon efterlyser kompetens inom process, el, instrument, mekanik och rör.

- Vi ska rekrytera de allra bästa och skapa en grupp som har roligt och som älskar att jobba tillsammans helt enkelt. Vi ska bli ett konsultbolag att räkna med i Karlstad!


Vill du veta mer? Kontakta:

Lottie Lind

Gruppledare Industri

lottie.lind@norconsult.com

+46769433660