Jonsereds herrgård
Jonsereds Trädgårdar med Jonsereds herrgård i bakgrunden

Norconsult tecknar två kommunala ramavtal inom stadsbyggnad

De aktuella ramavtalen avser planarbete för Partille och Tjörns kommun och gäller arkitekturtjänster inom program och detaljplaner.

Inom ramen för de nya avtalen kommer Norconsult ta fram skisser och planer i planeringens olika faser och projekt- och processleda kommunen i stadsbyggnadsfrågor. Tjörns kommun och kommunala bolag är en av Norconsults ramavtalskunder sedan tidigare.

– Vi håller bland annat på och tar fram en ny översiktsplan och jobbar med flera olika detaljplaner. Vi är glada över att ha rangordnats som nummer ett och att vi därmed kan fortsatta vårt samarbete, säger Anna-Maria Ceder, Avdelningschef inom Stadsbyggnad på Norconsult.

Även Partille kommun är en tidigare ramavtalskund. Norconsult är bland annat med och tar fram en detaljplan för herrgårdsområdet i Jonsered.

– Denna gång kom hela 15 anbud in till kommunen och det visar att det är ett attraktivt ramavtal. Partille är ett högaktuellt område med många stora och spännande projekt på gång, exempelvis Gökegård, ett nytt bostadsområde i Öjersjö där Norconsult har tagit fram detaljplanen för drygt 500 bostäder och en livsmedelsbutik. Även i detta ramavtalet rangordnades vi som nummer ett och vi är glada över förnyat förtroende, säger Anna-Maria Ceder.

Avtalen signerades i september och gäller under fyra år.

  • Cecilia Köljing

    Presskontakt

  • Kontakta oss