Medarbetare i möte

Karriärmöjligheter

Medarbetarnas kompetens är det viktigaste vi har. Norconsult är ett kompetensföretag där människorna och deras tankekraft är grunden i verksamheten. Utveckling och lärande bland våra medarbetare är avgörande för att varje individ ska trivas och för att Norconsult ska nå sina mål och skapa kundvärde.

Att erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter tror vi är nyckeln till att så många väljer att stanna kvar hos oss. Att vi har förstått att utveckling betyder olika saker för olika medarbetare, att alla kan nå sin fulla potential. Genom Norconsult Academy får alla våra medarbetare rätt grund för att verka som rådgivare men även spännande möjligheter till utveckling utifrån våra fyra grundpelare: teknik, uppdrag, marknad och ledarskap. Vissa vill specialisera sig medan andra vill arbeta brett. Vissa vill leda uppdrag medan andra är mer intresserade av att leda personal. Som företag är det denna mångfald som gör att vi lyckas skapa kundvärde.

logo Karriärföretag 2024

Karriärföretag 2024

Karriärföretagens mål är att vägleda studenter och Young Professionals till en bra start på karriären. Listan över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger har genomförts årligen sedan 2011. För tredje året i rad har vi tilldelats utmärkelsen, med motiveringen:

Norconsult har inte bara byggt en imponerande konsultverksamhet inom teknik och arkitektur, utan har även lyckats skapa en arbetsplats som andas trivsel och utveckling. Med en tydlig betoning på medarbetarnas välmående, mångfald och inkludering har Norconsult framstått som en mycket attraktiv arbetsgivare. Genom sitt starka engagemang för hållbara lösningar och teknologisk innovation visar Norconsult att de är en arbetsgivare som tar ett helhetsgrepp om samhällets utmaningar.
  • Martina Berg

    HR-partner

  • Kontakta oss