Karriärmöjligheter

Medarbetarnas kompetens är det viktigaste vi har. Norconsult är ett kompetensföretag där människorna och deras tankekraft är grunden i verksamheten. Utveckling och lärande bland våra medarbetare är avgörande för att varje individ ska trivas och för att Norconsult ska nå sina mål och skapa kundvärde.

Medarbetare i mötesrum

Att erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter tror vi är nyckeln till att så många väljer att stanna kvar hos oss. Att vi har förstått att utveckling betyder olika saker för olika medarbetare, att alla kan nå sin fulla potential. Genom Norconsult Academy får alla våra medarbetare rätt grund för att verka som rådgivare men även spännande möjligheter till utveckling utifrån våra fyra grundpelare: teknik, uppdrag, marknad och ledarskap. Vissa vill specialisera sig medan andra vill arbeta brett. Vissa vill leda uppdrag medan andra är mer intresserade av att leda personal. Som företag är det denna mångfald som gör att vi lyckas skapa kundvärde.


Karriärföretag 2023

Karriärföretagens mål är att vägleda studenter och Young Professionals till en bra start på karriären. Listan över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger har genomförts årligen sedan 2011, och 2023 tilldelas Norconsult utmärkelsen för andra gången med motiveringen:

Norconsult är en mycket attraktiv och spännande arbetsgivare som fortsätter att utveckla sitt employer brand med bravur. Här värderar man samarbete och en trygg företagskultur, och som uppdragsgivare värdesätter man de anställda. Hos denna arbetsgivare finns många utvecklingsmöjligheter och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare.

Kontakt

Martina Berg

HR-partner

Kontakta oss