• Tillsvidareanställning
  • Sista ansökningsdag: 2024.07.28

Placering: Luleå

Det är i Norr det händer! Vi söker ny Gruppledare El & Automation Industri till vårt växande kontor i Luleå. Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete.

Norconsult Sverige Luleå fortsätter växa och här finns idag knappt 100 medarbetare. Kontoret är beläget i Lignellska huset, i en av Luleås vackraste byggnader som uppfördes redan 1897. Här finns konsulter med kompetens inom flera olika discipliner som genomför flera gemensamma aktiviteter. På kontoret arbetas det aktivt för att hitta balans i livet.

Som gruppledare kommer du tillhöra affärsenheten Industri med mer än 130 duktiga ingenjörer i Sverige. Du kommer arbeta främst med våra industrikunder i norra Sverige. På Industrisidan i norr har vi även kontor i Skellefteå, Boden och Piteå. Du kommer även ingå i kontorsledningen för Luleåkontoret tillsammans med övriga chefer.

Detta är en tjänst med stor frihet att bygga upp, driva vidare och utveckla El & Automationsgruppen. Du kommer ha personalansvar, ansvara för gruppens rekrytering och tillväxt samt sälja och utveckla vårt tjänsteutbud till befintliga och nya kunder. Som gruppledare arbetar du även i dina egna uppdrag inom ditt kompetensområde. För rätt person finns stora möjligheter till personlig utvecklig och att fortsätta utvecklas inom Norconsult Sverige.  

Din profil

Du är utbildad högskoleingenjör eller likvärdigt och har arbetat med industriprojekt inom El och Automationsområdet i flera år. Som person är du bekväm i både ledarskap och konsultrollen där du drivs av att sälja och utveckla goda affärer.

För oss är det avgörande att du är en positiv lagspelare som tycker om att utveckla personalen och dig själv samtidigt. Du är säljande, social, ödmjuk och strukturerad, en tydlig ledare med god motivations- och kommunikationsförmåga.

Det är meriterande om du har kunskaper i en eller flera relevanta mjukvaror så som AutoCAD och Navis, samt konstruktionsdatabaser så som ElproCAD, Insyde och Sitebase.

Vi är Norconsult

Norconsult är ett av Nordens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som kombinerar ingenjörskonst, arkitektur och digital expertis i projekt av alla storlekar, för privata och offentliga kunder. Genom innovation och samarbete, och med vårt syfte ”Varje dag förbättrar vi vardagen”, söker vi ständigt efter hållbara, effektiva och samhällsnyttiga lösningar. Vi är 6300 medarbetare i koncernen och 1300 medarbetare i Sverige utspridda på 40 kontor. Med över 130 kontor i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen och Finland kombinerar vi tvärfacklig expertis med lokal närvaro.

För Norconsult är allas lika värde en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha samma möjligheter att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig. En större bredd av perspektiv hjälper oss att förstå samhällets alla delar, utmanar oss i våra uppdrag och leder till en högre grad av innovation. Vi välkomnar därför medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.  

Bekanta dig med din blivande chef:

Dennis Vikner Avdelningschef Industri Norr (Just nu  föräldraledig) (7) Dennis Vikner | LinkedIn

Maria Åberg, Tf Avdelningschef Industri Norr (7) Maria Åberg | LinkedIn

Mikael Hägglund Affärschef Industri (7) Mikael Hägglund | LinkedIn

Välkommen med din ansökan!

Till oss söker du inte med personligt brev utan med CV och en motivationstext. Läs mer i vårt ansökningssystem. Observera att vi endast tar emot elektroniska ansökningar.

  • Maria Åberg

    Marknadsansvarig Industri

  • Kontakta oss