Uppdragsledare och Handläggare inom Elteknik

  • Tillsvidareanställning
  • Sista ansökningsdag: 2024.09.02

Placering: Malmö - Hjälmaregatan

Vill du utvecklas inom Installationsteknik? Är du dessutom nyfiken på hur det är att jobba inom ett tvärfackligt företag där hållbarhet och samarbete står högt på agendan, då kanske du är vår blivande kollega? Vi har många projekt på gång och vill utöka vårt team med ytterligare stjärnor inom EL- och Telesystem i Malmö.

Teknikområdet Installationsteknik hos Norconsult består idag av ca 100 mycket kompetenta medarbetare inom El, VVS, Styr & Övervakning och Energi. Våra medarbetare inom installationsteknik finns på en rad olika orter i landet.

Vi är framåtlutade och ser positivt på framtiden! Därför vill vi etablera oss inom installationsteknik på fler platser i Sverige. Just nu satsar vi på Malmö. Vi söker uppdragsledare inom EL- och Telesystem. Hos oss på installationsteknik får du arbeta med allt från tidiga förstudier till detaljprojektering. Projekten består av kontorslokaler, skolor, vårdanläggningar, industribyggnader, affärslokaler, hotell mm. Du har god förståelse för konsultens affär och vill vara med och utveckla vårt team och teknikområde.

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Här bryr vi oss om varandra och prioriterar samarbetet mellan oss medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som är ingenjör, eller har annan relevant teknisk utbildning och gärna minst 5 års erfarenhet som Handläggare eller tio års erfarenhet som Uppdragsledare av likvärdiga arbetsuppgifter inom El-och Telesystem.

Du är en driven och engagerad person med ett stort intresse för installationsteknik. Du har erfarenhet av detaljprojektering, ramhandling, tidiga skeden etc.

Vi ser det som meriterande om du behärskar Magicad för Autocad och/eller Revit samt är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med kollegor och kunder. Som person är du öppen, engagerad och har en förmåga att ta egna initiativ.


 

Vi är Norconsult

Norconsult är ett av Nordens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som kombinerar ingenjörskonst, arkitektur och digital expertis i projekt av alla storlekar, för privata och offentliga kunder. Genom innovation och samarbete, och med vårt syfte ”Varje dag förbättrar vi vardagen”, söker vi ständigt efter hållbara, effektiva och samhällsnyttiga lösningar. Vi är 6300 medarbetare i koncernen och 1300 medarbetare i Sverige utspridda på 40 kontor. Med över 130 kontor i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen och Finland kombinerar vi tvärfacklig expertis med lokal närvaro.

För Norconsult är allas lika värde en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha samma möjligheter att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig. En större bredd av perspektiv hjälper oss att förstå samhällets alla delar, utmanar oss i våra uppdrag och leder till en högre grad av innovation. Vi välkomnar därför medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Du behöver behärska svenska obehindrat i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.

Bekanta dig med din blivande chef:

(10) Elif Sait | LinkedIn

(10) Nicklas Berndtsson | LinkedIn

(10) Björn Ekman | LinkedIn

Välkommen med din ansökan!

Till oss söker du inte med personligt brev utan med CV och en motivationstext. Läs mer i vårt ansökningssystem. Observera att vi endast tar emot elektroniska ansökningar.

  • Björn Ekman

    Gruppledare Installationsteknik Syd

  • Nicklas Berndtsson

    Gruppledare Installationsteknik Syd

  • Kontakta oss