• Tillsvidareanställning
  • Sista ansökningsdag: 2024.08.18

Placering: Luleå , Piteå , Skellefteå och Stockholm - Hantverkargatan

Med hårdare energikrav för byggnader och allt fler certifieringar som tillkommer ser vi ett behov av att växa på energisidan. Vi söker därför dig som vill ha en roll där du får möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och som person inom detta område.

Du kommer att arbeta inom avdelning Installationsteknik med inriktning mot energi i byggnader samt miljöcertifieringar. Inom energiområdet arbetar du med bland annat energiberäkningar, energideklarationer, solcellsanläggningar, dagljusberäkningar samt olika miljöbyggnadsindikatorer. Programvaran som används är IDA ICE och det är meriterande om du har vana i det. Idag har vi fyra energiingenjörer inom företaget som har ett gott samarbete mellan orterna Boden, Piteå och Stockholm. I jobbet som energiingenjör har du nära arbete med arkitekter, byggingenjörer och VVS-ingenjörer. Vi har ett brett spann av kunder och arbetar mot allt ifrån kommuner till industrier.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund inom området samt minst 2 års erfarenhet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen samt att du har god vana i IDA ICE, detta är dock inget krav så länge du har viljan att utvecklas.

Du är en ansvarsfull och prestigelös person med god samarbetsförmåga.

Vi är Norconsult

Norconsult är ett av Nordens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som kombinerar ingenjörskonst, arkitektur och digital expertis i projekt av alla storlekar, för privata och offentliga kunder. Genom innovation och samarbete, och med vårt syfte ”Varje dag förbättrar vi vardagen”, söker vi ständigt efter hållbara, effektiva och samhällsnyttiga lösningar. Vi är 6300 medarbetare i koncernen och 1300 medarbetare i Sverige utspridda på 40 kontor. Med över 130 kontor i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen och Finland kombinerar vi tvärfacklig expertis med lokal närvaro.

För Norconsult är allas lika värde en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha samma möjligheter att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig. En större bredd av perspektiv hjälper oss att förstå samhällets alla delar, utmanar oss i våra uppdrag och leder till en högre grad av innovation. Vi välkomnar därför medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Du behöver behärska svenska obehindrat i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.  

Bekanta dig med din blivande chef:

Mats Andersson, Avdelningschef Installationsteknik Nord: (4) Mats Andersson | LinkedIn

Rhode Östling, Avdelningschef Installationsteknik Öst: (4) Rhode Östling | LinkedIn

Välkommen med din ansökan!

Till oss söker du inte med personligt brev utan med CV och en motivationstext. Läs mer i vårt ansökningssystem. Observera att vi endast tar emot elektroniska ansökningar.

  • Mats Andersson

    Avdelningschef Installationsteknik, Luleå

  • Rhode Östling

    Gruppledare Installationsteknik

  • Kontakta oss