Certifierad sakkunnig av tillgänglighet

 • Tillsvidareanställning
 • Sista ansökningsdag: 2024.08.18

Placering: Göteborg - Theres Svenssons gata

Till vår avdelning i Göteborg söker vi nu en certifierad sakkunnig inom tillgänglighet. Affärsenhet Arkitektur består av 117 medarbetare, varav 42 på huvudkontoret i Göteborg. Vi har en öppen och prestigelös arbetsgemenskap där vi genom kreativitet och samarbete skapar goda projekt. Vi har många intressanta uppdrag på gång och är inne i en spännande fas där vi behöver stärka upp vår tillgänglighetskompetens.

Alla människor, med eller utan funktionshinder, ska kunna delta i samhället på lika villkor. För att uppnå detta krävs specialkompetens kring tillgänglighetskraven i kombination med god förståelse för arkitektur, byggteknik och byggprocessen. Norconsults bredd ger dig förutsättningar att tidigt i projekten arbeta tätt tillsammans med våra övriga kompetensteam och samarbeta med våra egna landskapsarkitekter, planarkitekter, konstruktörer, akustiker, VVS-ingenjör, trafikplanerare och miljökonsulter. Vi har helt enkelt de bästa förutsättningarna för att skapa vacker, funktionell och hållbar arkitektur!

Hos oss får du arbeta varierat i byggprojektets alla faser, från skisskeden, utredningar och tidig gestaltning via projekteringskedet och vidare med uppföljning på byggarbetsplatsen och inventering i befintliga lokaler. Du blir en viktig kugge i utvecklingen av vår kompetens inom tillgänglighet. En viktig del av arbetsuppgifterna är att självständigt sköta uppdragsledning i projekt samt ge stöd till kollegor. Tillsammans med våra erfarna arkitekter och byggnadsingenjörer får du möjlighet att utvecklas genom arbete med olika typer av projekt bl.a. skolor, förskolor, bostäder, vård, bad- och fritidsanläggningar.

Din profil

Vi söker dig som

 • är certifierad sakkunnig av tillgänglighet enligt TIL 2
 • har vana av uppdragsledning
 • vill ta ett helhetsgrepp genom byggprojektets alla faser med fokus på tillgänglighet
 • vill jobba med utveckling av arbetsmetoder och hjälpmedel som stödjer vårt tillgänglighetsarbete
 • gillar kontakten med kollegor och kunder
 • är flexibel och lyhörd
 • visar stort engagemang, är kreativ och noggrann

Vi är Norconsult

Norconsult är ett av Nordens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som kombinerar ingenjörskonst, arkitektur och digital expertis i projekt av alla storlekar, för privata och offentliga kunder. Genom innovation och samarbete, och med vårt syfte ”Varje dag förbättrar vi vardagen”, söker vi ständigt efter hållbara, effektiva och samhällsnyttiga lösningar. Vi är 6300 medarbetare i koncernen och 1300 medarbetare i Sverige utspridda på 40 kontor. Med över 130 kontor i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen och Finland kombinerar vi tvärfacklig expertis med lokal närvaro.

För Norconsult är allas lika värde en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha samma möjligheter att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig. En större bredd av perspektiv hjälper oss att förstå samhällets alla delar, utmanar oss i våra uppdrag och leder till en högre grad av innovation. Vi välkomnar därför medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Du behöver behärska svenska obehindrat i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.  

Bekanta dig med din blivande chef:

www.linkedin.com/in/magnus74

Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan!
Till oss söker du inte med personligt brev utan med CV, motivationstext och bifogat certifikat avseende sakkunnig enligt TIL 2 . Läs mer i vårt ansökningssystem. Observera att vi endast tar emot elektroniska ansökningar.

 • Magnus Pettersson

  Avdelningschef Arkitektur

 • Kontakta oss