• Tillsvidareanställning
  • Sista ansökningsdag: 2024.08.12

Placering: Göteborg - Theres Svenssons gata

Vi är samhällsbyggare med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Arkitektavdelningen i Göteborg söker nu arkitektstuderande som vill göra sin praktik hos oss under hösten 2024 - våren 2025.

Vår arkitektavdelning i Göteborg består av 42 medarbetare. Vi har en öppen och prestigelös arbetsgemenskap där vi genom kreativitet och samarbete skapar goda projekt.

Under en praktikperiod hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med övriga medarbetare i riktiga projekt. Uppgifter kan vara allt ifrån mindre skissuppgifter och uppritning till att bistå i bygglovshantering, lokalutredningar, projektering och framställning av presentationsmaterial.

Din profil

Vi söker en nyfiken och kreativ arkitektstudent som önskar göra praktik på vår arkitektavdelning i Göteborg. Du har minst avslutat årskurs 3 och läser Arkitektur, eller Arkitektur och teknik.

Du är en positiv person som är öppen för att lära och har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta initiativ och arbeta självständigt. Du arbetar vant i AutoCAD och Adobes program. Kunskaper i Revit är meriterande.

Denna annons riktar sig till pågående arkitektur-studenter som läst ca 3-4 år av utbildningen. Har du tagit en arkitektexamen (motsvarande 5 år) så ber vi dig istället att skicka in en spontanexamen via våran hemsida.

Vi är Norconsult

Norconsult är ett av Nordens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som kombinerar ingenjörskonst, arkitektur och digital expertis i projekt av alla storlekar, för privata och offentliga kunder. Genom innovation och samarbete, och med vårt syfte ”Varje dag förbättrar vi vardagen”, söker vi ständigt efter hållbara, effektiva och samhällsnyttiga lösningar. Vi är 6300 medarbetare i koncernen och 1300 medarbetare i Sverige utspridda på 40 kontor. Med över 130 kontor i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen och Finland kombinerar vi tvärfacklig expertis med lokal närvaro.

För Norconsult är allas lika värde en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha samma möjligheter att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig. En större bredd av perspektiv hjälper oss att förstå samhällets alla delar, utmanar oss i våra uppdrag och leder till en högre grad av innovation. Vi välkomnar därför medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Du behöver behärska svenska obehindrat i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.  

Bekanta dig med din blivande chef:

(17) Pierre Hagerlund | LinkedIn

Välkommen med din ansökan!

Till oss söker du inte med personligt brev utan med CV, portfolio och en motivationstext. Läs mer i vårt ansökningssystem. Observera att vi endast tar emot elektroniska ansökningar.

  • Sofia Löfberg Samulin

    Arkitekt

  • Kontakta oss