• Tillsvidareanställning
  • Sista ansökningsdag: 2024.08.18

Placering: Helsingborg

Vi söker en uppdragsledare inom väg/gata till vår Infrastrukturavdelning i Helsingborg. Vi påverkar vår gemensamma framtid genom våra samhällsbyggnadsprojekt och i kommunala infrastrukturuppdrag. Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete.

Vi erbjuder tjänster under hela processen vid byggandet av vägar, gator och offentliga miljöer. Våra uppdrag spänner från idé till förverkligande av allt från stora vägprojekt till bostads- och industriområden, exploateringsområden, gator, torg och skolmiljöer. Vi arbetar mestadels i tvärfackliga uppdrag tillsammans med andra konsulter inom bolaget.

Vi behöver stärka vår grupp med en uppdragsledare inom väg/gata, som redan nu arbetar som uppdragsledare eller önskar utvecklas inom rollen som uppdragsledare. Som teknikansvarig väg/gata kommer du att tillhöra avdelningen Infrastruktur i Helsingborg. Avdelningen tillhör affärsenhet Väg, Mark och Trafik. Du välkomnas till en grupp som består av 7 medarbetare med blandad kompetens inom väg/gata, VA, och landskap.

Din profil

Du är civil- eller högskoleingenjör med minst 5 års arbetslivserfarenhet som projektör och minst 1 år som teknikansvarig/ansvarig handläggare. Vi förväntar oss att du hanterar projekteringsverktyg som Autocad Civil 3D eller Novapoint samt är kunnig inom AMA anläggning och har dokumenterad erfarenhet från arbete med vägplaner, förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Uppdragsledarerfarenhet ser vi som meriterande.

Du är en människa som får energi av andra och kan konsten att skapa och bibehålla varaktiga goda relationer med såväl kunder som kollegor. Med ditt starka driv stärker du vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare. Du har en vilja att arbeta inom olika typer av projekt med både kommunala och statliga kunder.

Vi är Norconsult

Norconsult är ett av Nordens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som kombinerar ingenjörskonst, arkitektur och digital expertis i projekt av alla storlekar, för privata och offentliga kunder. Genom innovation och samarbete, och med vårt syfte ”Varje dag förbättrar vi vardagen”, söker vi ständigt efter hållbara, effektiva och samhällsnyttiga lösningar. Vi är 6300 medarbetare i koncernen och 1300 medarbetare i Sverige utspridda på 40 kontor. Med över 130 kontor i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen och Finland kombinerar vi tvärfacklig expertis med lokal närvaro.

För Norconsult är allas lika värde en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha samma möjligheter att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig. En större bredd av perspektiv hjälper oss att förstå samhällets alla delar, utmanar oss i våra uppdrag och leder till en högre grad av innovation. Vi välkomnar därför medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Du behöver behärska svenska obehindrat i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.  

Bekanta dig med din blivande chef:

(5) Åsa Hadmyr | LinkedIn

Välkommen med din ansökan!

Till oss söker du inte med personligt brev utan med CV och en motivationstext. Läs mer i vårt ansökningssystem. Observera att vi endast tar emot elektroniska ansökningar.

  • Åsa Hadmyr

    Avdelningschef Infrastruktur

  • Kontakta oss